Botol diffuser aromaterapi kaca patri kanggo dekorasi

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Ukiran
Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: botol diffuser
Gunakake: botol diffuser aroma
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 10126-95
Jeneng Merek: kingtonne
Bahan: gelas
Dianggo: Aromaterapi
Pencetakan Logo: Ya
Gaya: Mewah
MOQ: 1 pcs
Kapasitas: 120ml
bobote: 231g
Dhuwur: 91mm
Diameter: 54mm


Detail Produk

Jeneng Produk

Desain anyar kaca ukiran kaca persegi transparan kosong botol kaca diffuser aroma alang-alang

Bobot

231 g

Dhuwur

91mm

Dhiameter

54mm

Kapasitas

95ml

Materi

Gelas

Fungsi

Botol minyak wangi kaca, botol wangi

Moq

1 pcs

Pelabuhan

Shanghai, Qingdao, Lianyungang

OEM

Sugeng rawuh

Ndhuwur Ndhukung

Stamping panas, Listrik, Pencetakan layar sutra, Lukisan semprotan

Kauntungan

Rega murah, pangiriman cepet, Kualitas tinggi, rega kompetitif, layanan profesional

Sampeyan bisa nyegerake omah sampeyan, nambah swasana ati, aroma wangi sing dawa banget lan tahan lama, nggawa semangat urip, lan nggawe sampeyan seger, seneng lan santai.
Cara hadiah sing unik lan dipikir-pikir nggawe sing nampa spesial banget. Desain unik nggawe setelan kasebut alus banget lan seni. Dadi pilihan sing cocog kanggo hadiah. Bakal istimewa kanggo sing sampeyan tresnani, dheweke mesthi bakal jatuh cinta karo dheweke, lan ing wektu sing padha migunani banget.
Cocog kanggo acara apa wae, sapa wae sing seneng. Cocog kanggo Dina Ibu, Dina Valentine, Pengetan, Wedding, Ulang Tahun, Natal, Liburan, Omah, Sugeng, Pamulihan, Wisuda, Katresnan lan Roman, Pensiun, Seasonal, Matur Nuwun, Ilang Aku, utawa acara liyane sing sampeyan pikirake. Hadiah sing apik kanggo ibu, bojo, pacar, guru, sedulur, putri, nenek utawa sing sampeyan tresnani.

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 5.4X2.7X9.1 cm

Bobot reged tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Tuladha Gambar:

 

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 5000

5001 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

10

15

Kanggo dirembug

1604970336(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita