Warta industri

  • Five benefits of glass bottles in the packaging market

    Limang mupangat botol kaca ing pasar kemasan

    Saiki, ing lapangan kemasan ing pasar domestik, bahan kemasan macem-macem bahan, utamane plastik (struktur: resin sintetik, plastik, stabilisator, warna) kemasan botol, ngenggoni separo pasar endhek ing industri minuman. Jiangshan, m ...
    Waca liyane
  • Varieties and performance of glass bottles

    Varietas lan kinerja botol kaca

    Botol kaca biasane digunakake kanggo ngemas produk ing industri panganan, anggur, minuman, farmasi lan industri liyane. Botol lan kaleng kaca kasebut nduweni stabilitas kimia sing apik lan ora nular ing njero ruangan. Dheweke aman digunakake amarga kenceng ...
    Waca liyane
  • 2020-2025 growth trend and forecast of glass bottle market

    Tren pertumbuhan lan ramalan pasar botol kaca 2020-2025

    Botol kaca lan kontainer kaca umume digunakake ing industri minuman beralkohol lan non-alkohol, sing bisa njaga rasa ora sehat, sterilitas lan impermeabilitas kimia. Nilai pasar botol kaca lan kontainer kaca ing 2019 yaiku US $ 60,91 milyar lan diarep-arep bisa mencapai US $ 77,25 milyar ...
    Waca liyane