Varietas lan kinerja botol kaca

Botol kaca biasane digunakake kanggo ngemas produk ing industri panganan, anggur, minuman, farmasi lan industri liyane. Botol lan kaleng kaca kasebut nduweni stabilitas kimia sing apik lan ora nular ing njero ruangan. Dheweke aman digunakake amarga kenceng hawa lan tahan suhu dhuwur. dipercaya Botol kaca wadhah kemasan omben-omben tradisional negaraku, gelas uga kalebu bahan kemasan kanthi sejarah sing dawa. Kanthi akeh bahan kemasan sing ana ing pasar, kontainer kaca isih duwe posisi penting ing kemasan minuman, sing ora bisa dipisahake karo ciri kemasan sing ora bisa diganti bahan kemasan liyane.

Ing taun-taun pungkasan, panjaluk domestik kanggo botol kaca lan komplong terus saya mundhak, nanging sarat kualitas produk (Karakter) lan jumlah (Kualitas) uga saya dhuwur. Kita wis ngoptimalake struktur botol kaca lan komplong kanggo adaptasi karo macem-macem kemasan produk sing beda-beda, nilai produk lan nilai tambah wis ditingkatake, pangsa pasar wis ditambahi, lan daya saing industri botol kaca negara saya ing kabeh pasar wis apik

Ana macem-macem jinis botol kaca lan komplong, diklasifikasikake dadi bunder, oval, persegi, persegi panjang, lan flat miturut bentuke. Antarane, umume bunder. Miturut ukuran cangkeme botol, ana cangkeme jembar, cangkem semprotan cangkem cilik, lsp., Miturut cara cetakan, ana botol cetakan lan botol kontrol. Miturut klasifikasi warna, ora ana warna lan warna. Klasifikasi ing ndhuwur ora ketat. Kadhangkala jinis botol sing padha bisa asring diklasifikasikake dadi pirang-pirang jinis, lan miturut pangembangan fungsi lan panggunaan botol kaca lan kaleng, macem-macem kasebut bakal nambah saben dina.

      Kemasan botol kaca obat gegandhengan banget karo botol kaca obat. Umume ana rong jinis kemasan kanggo botol kaca obat. Salah sijine yaiku kemasan biasa ing karton bergelombang, lan liyane yaiku panas nggunakake film PVC utawa PE. Kemasan cilik, lan kemasan palet sing sithik. Botol kaca wadhah kemasan omben-omben tradisional negaraku, gelas uga kalebu bahan kemasan kanthi sejarah sing dawa. Kanthi akeh bahan kemasan sing ana ing pasar, kontainer kaca isih duwe posisi penting ing kemasan minuman, sing ora bisa dipisahake karo ciri kemasan sing ora bisa diganti bahan kemasan liyane. Saka perspektif perlindungan produk lan kebersihan, kualitas kemasan nyusut panas lan kemasan palet luwih unggul tinimbang kemasan karton biasa. Saiki digawe dadi film PE sing nyusut panas lan dilebokake ing karton, sing resik lan higienis, lan bisa dikemas dadi jamur sing resik. Iki uga arah pangembangan botol kaca medis mbesuk.

Syarat perlindungan lingkungan sing ketat nggawe tekanan botol kaca dadi gedhe banget. Botol kaca, produsen botol kaca sing berpengalaman, lan produk kaca duwe pengalaman ngrancang lan adol macem-macem botol kaca (Penjualan) Amarga botol lan kaleng kaca transparan lan stabil kimia (Katrangan: stabil lan stabil; Ora ana pangowahan) Kinerja sing apik, regane murah , penampilan sing ayu, gampang diprodhuksi (Diprodhuksi) manufaktur, bisa didaur ulang kaping pirang-pirang, lsp., dadi sanajan ana kompetisi bahan kemasan liyane (persaingan), pabrikan botol kaca isih duwe kaluwihan liyane Karakteristik bahan pembungkus ora bisa diganti. Botol kaca wadhah kemasan omben-omben tradisional negaraku, gelas uga kalebu bahan kemasan kanthi sejarah sing dawa. Kanthi akeh bahan kemasan sing ana ing pasar, kontainer kaca isih duwe posisi penting ing kemasan minuman, sing ora bisa dipisahake karo ciri kemasan sing ora bisa diganti bahan kemasan liyane.

Ing taun-taun pungkasan, kanthi akeh panjaluk pelanggan kanggo ngolah produk kemasan botol kaca (Produk), nyithak layar sutra lan kembang manggang ing lumahing kontainer kaca wis umum, lan kanthi syarat perlindungan kualitas lan lingkungan nyithak sutra, tinta cetak pad lan cat ing omah lan luar negeri Kanthi ketat, saya akeh meksa kanggo perusahaan pamroses wadhah botol kaca.

   Agama Buddha dikenalake menyang China saka Dinasti Han, lan berkembang lan maju sajrone Dinasti Wei lan Jin. Emas, perak, amber, karang, watu watu, glasur warna, lan batu akik didhaptar dadi Seven Treasures of Buddhism. Kajaba iku, bapak lan putrane Cao Cao nyengkuyung pemakaman tipis, kayata perintah mati pati Cao Cao, "gabung karo wektu, ora ana harta emas lan giok", saengga sistem kuburan giok sing digawe ing Dinasti Han luwih saka 400 taun mati, lan mutiara lan barang liyane sing ditemokake uga ambruk banget. Botol kaca transparan digunakake kanggo nyandhang barang-barang peninggalan minangka persembahan Buddha, lan pirang-pirang manik-manik kaca digawe kanggo nghias patung-patung Buddha lan kuil-kuil, sing nganti tartamtu nggambarake pangembangan teknologi kaca nalika semana.


Wektu kiriman: Okt-16-2020