Limang mupangat botol kaca ing pasar kemasan

Saiki, ing lapangan kemasan ing pasar domestik, bahan kemasan macem-macem bahan, utamane plastik (struktur: resin sintetis, plastik, stabilisator, warna) kemasan botol, ngenggoni separo pasar endhek ing industri minuman. Jiangshan, utamane amarga murah, transportasi ringan, lan daur ulang botol plastik sing gampang. Dheweke misuwur banget ing antarane pabrik minuman. Masalah phenol A (Emerson) ing botol plastik sing bola-bali dibukak uga nyebabake konsumen (Konsumen) luwih akeh menehi perhatian marang omben-omben sing dikemas ing botol kaca nalika milih omben-omben kanggo dikonsumsi, amarga kemasan botol kaca ora mung nuduhake swasana sing luwih dhuwur, nanging uga wis lulus Inspeksi departemen inspeksi kualitas nasional minangka bahan kemasan sing dipercaya karo konsumen.

Kelangan pelanggan kanthi bertahap nggawe waspada marang perusahaan minuman sing nggunakake botol plastik kanggo kemasan. Sawetara pabrikan sing wis ndeleng jarak adoh nilar botol plastik lan ganti dadi kemasan botol kaca. Sanajan bakal nambah biaya produk ing wiwitan, pasar bakal duwe wektu adaptasi tartamtu. Pertimbangan jangka panjang migunani. Yen perusahaan tradisional pengin menang pasar suwene, mesthine kudu ngowahi lan mung adaptasi. Atine wong bisa menang ing pasar. Alasan kenapa kemasan kaca kanthi bertahap bakal menang bagean gedhe saka pangsa pasar lan disenengi perusahaan pengemasan kudu duwe kaluwihan.

Ayo dakwartakake babagan apa manfaate bungkus botol kaca:

(1) Bahan gelas kasebut duweni sifat bebas timah lan ora mbebayani, lan uga nduweni sifat penghalang sing apik, sing bisa nyegah oksidasi lan erosi obyek ing botol kanthi macem-macem gas, lan kanthi efektif bisa nyegah volatilitas isi kasebut. Bahan-bahan kasebut menguap menyang swasana;

(2) Botol kaca bisa didaur ulang lan digunakake bola-bali, nyuda biaya bungkus kanggo perusahaan;

(3) Tekstur kaca transparan bisa gampang nyuda warna isi botol. Botol kaca wadhah kemasan omben-omben tradisional negaraku, gelas uga kalebu bahan kemasan kanthi sejarah sing dawa. Kanthi akeh bahan kemasan sing ana ing pasar, kontainer kaca isih duwe posisi penting ing kemasan minuman, sing ora bisa dipisahake karo ciri kemasan sing ora bisa diganti bahan kemasan liyane.

(4) Botol kaca aman lan higienis, ora mbebayani lan ora mbebayani, tahan korosi sing apik lan tahan korosi asam, lan duwe kaluwihan khusus kanggo industri anggur, industri susu, industri minyak goreng, industri minuman, lsp. kaasaman Bahan-bahan, kayata sayuran lan omben-omben, kemasan cuka sing bisa dipangan;

(5) Kajaba iku, amarga botol kaca cocog kanggo produksi lini produksi otomatis perusahaan, pangembangan teknologi lan peralatan ngisi otomatis botol kaca domestik uga wis cukup diwasa, lan kemasan botol kaca duwe kaunggulan produksi sing akeh banget ing njero domestik lan pasar asing.

Contone:

Ing gesang kita, bir minangka omben-omben sing misuwur amarga drajade ora pati dhuwur, lan rasane luwih alus lan enak, lan ora gampang mabuk yen ngombe. Sanalika, bir diisi karo sawetara gelembung. , Rasane luwih enak, lan reaksi ing pucuk ilat, mula sawise mlebu negara kita, anggur bakal cepet nyekel para mudha. Pasar alkohol wis disenengi dening akeh wong enom, nanging yen sampeyan pengin ngeterake bir menyang Maneka panggonan uga kudu mbutuhake macem-macem kemasan. Ana rong kemasan bir umum ing pasar, siji yaiku bir ing botol kaca, lan liyane bir ing komplong. Apa bedane kekarone? Wiwitane, akeh wong nom-noman kudu ngira ora ana bedane, amarga bahane beda. Nyatane, yen sampeyan ngerti sebabe, kira-kira sampeyan ora bakal tuku bir sing salah yen ngombe bir mbesuk.

Kita kabeh ngerti yen selusin taun sadurunge bocah isih cilik, akeh komplong ing pasar ora kondhang, mula pasar bir ing pasar nalika semana, bir botol kaca dadi arus utama, lan sajrone sepuluh taun kepungkur, kaleng segelas bisa diganti gelas bir. Ing rak supermarket utawa toko, kita asring ndeleng bir ing kaleng. Amarga regane murah, bobot entheng, gampang digawa, bisa njaga integritas sing luwih apik sajrone transportasi, saengga komplong bir populer ing masarakat. Ditelusuri sawise.

Nanging yen sistem produksi pertanian mlebu ing bar pembuatan bir kerajinan mewah, sampeyan bakal nemokake macem-macem bir ing rak, meh kabeh kalebu botol kaca, lan sampeyan arang ndeleng bir ing kaleng, mula saiki bir ing botol kaca uga wis dadi sinonim karo bir bermutu. Ana apa? Ternyata bir asale difermentasi saka germ gandum, mula karbon dioksida utawa nitrogen ditambahake kanggo tekanan nalika ngisi, lan oksigen ing botol dibuwang nganti bisa.

Mula, saka bahan kaleng lan botol kaca, bisa dingerteni efek tekanan apa sing luwih apik. Kekandelan botol kaca sing jelas luwih gedhe lan luwih kuat tinimbang kaleng. Tekanan sing bisa ditindakake luwih gedhe tinimbang kaleng. , Yen tekanan mundhak, bisa ditambah tekanan sing luwih dhuwur, supaya kualitas bir bisa dijaga luwih apik. Kajaba iku, gelas asline minangka bahan sing nduweni sifat kimia sing stabil banget, lan ora reaksi kimia karo bir ing botol kasebut. Nanging, kaleng umume digawe saka campuran wesi aluminium minangka bahan baku. Sawetara bisa uga kedadeyan nalika kontak karo bir. Kanggo nanggepi, suwe-suwe, rasa bir bakal ngalami pangowahan sing gedhe banget, saengga bir dadi enak banget lan malah uga logam.

Dadi, yen ngombe bir mung kanggo kenyamanan lan kecepetan, lan dudu kanggo sing nduweni kualifikasi bir kaya, ing kahanan normal, kita milih bir kalengan, amarga ora duwe kualitas bir sing kaya ngono, uga ora ngombe akeh banget. Dadi luwih khusus. Nanging, yen sampeyan ora nganggep bobot lan portabilitas, saka perspektif rasa bir, bir ing botol kaca luwih apik tinimbang bir ing kaleng. Mula, yen kita kepengin ngrasakake kualitas lan konotasi bir, luwih becik milih bir bermutu ing botol kaca.


Wektu kiriman: Okt-16-2020