Pompa lotion sampo 300ml / 400ml khusus sing mewah

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Panggunaan Industri: Hadiah
Tipe Sealing: Botol PUMP
Gunakake: Sampo
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: SL-345
Jeneng Merek: kingtone
Dianggo: botol press botol pump
Kapasitas: 300ml / 400ml / 500ml
Tutup: tutup pompa sekrup
Pembayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Werna: Minangka foto
Bahan: gelas
Pencetakan logo: Ya
Gaya: Sederhana


Detail Produk

Fitur sale panas Bening lotion kaca / cuci awak / botol pompa sabun cair
wujud desain anyar sing populer
Materi gelas
MOQ 1000 pcs
Werna biru / ijo
Desain & Percetakan selaras
Kapabilitas 300ml / 400ml / 500ml
Diproduksi dening mesin format, press-blowing rampung,
Embossment logo, layanan cetak ACL kasedhiya
Kustomisasi bakal disambut.

Aman 100%: Bahan kaca kelas panganan, bebas timah, ora beracun, ora ambu, awet, apik, aman 100%, lan bisa digunakake kanggo panganan, bisa digunakake maneh, diisi ulang, ramah lingkungan, lan kaca sing bisa didaur ulang. Desain gaya bisa nambah warna ing jedhing, pawon utawa kantor.
Kepala pompa tahan lama: Teknologi kompresi unik ngidini sampeyan ngirit gaweyan lan cepet ngetokake cairan kasebut. Ndhukung ewonan panggunaan tanpa karusakan.
[Aman lan andal] Digawe saka kaca sing luwih kenthel, luwih kuwat tinimbang produk berkualitas rendah. Pola sing diangkat ing botol mesthekake yen sampeyan nyekel nalika tangan sampeyan lagi udan.
Fungsi kaping pirang-pirang: bisa digunakake kanggo sabun cair, sabun piring, lotion, sampo, gel shower, cuci mulut, sabun tangan, minyak pijet, bahan panganan, lsp.

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 5.8X5.8X13.5 cm

Bobot reged tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 1000

> 1000

Est. Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug

1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita