Botol esensial jual botol esensial botol minyak es frosted botol kontainer kosmetik 10-50ml

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Panggunaan Industri: Hadiah
Tipe Sealing: Dropper
Gunakake: Minyak Esensial
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: SL-339
Jeneng Merek: Kingtone
Dianggo: Botol Diffuser Minyak atsiri
Kapasitas: 10-50ml
Tutup: Dropper
Pembayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1 pcs
Werna: Minangka foto
Bahan: Kaca
Pencetakan logo: Ya


Detail Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 2.6X2.6X5.8 cm

Bobot reged tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

[Bahan aman lan sehat] Botol iki digawe saka gelas sing kandel, alus lan tahan shock, sing bisa dicuci lan digunakake maneh. Werna ijo, bisa nglindhungi minyak esensial saka sinar srengenge njaba sing mbebayani, mula minyak esensial ora bakal ilang efisiensi kanthi cepet. Portable, ekonomis, trep lan bisa diisi ulang.
Saben botol dilengkapi tutup sing pas banget lan stopper kaca supaya gampang distribusi minyak esensial lan cairan liyane. Cocog banget kanggo minyak esensial, minyak wangi utawa cairan liyane.

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

barang

regane

Penanganan Lumahing

Nyithak Layar

Panganggone Industri

Hadiah

Bahan Dhasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan Kerah

gelas

Jinis Sealing

Penetes

Gunakake

Minyak atsiri

Papan Asal

Cina

Nomer Model

SL-339

Jeneng Merek

kingtone

Panganggone

Botol Diffuser Minyak atsiri

Kapasitas

10-50ml

Tutup

Penetes

Bayaran

Paypal / TT / Westen Union

MOQ

1 pcs

Werna

Minangka foto

Materi

Gelas

Jeneng Merek

Kingtone

Nyithak logo

Nggih

Gaya

Sederhana

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita