Dekorasi pesta pernikahan botol aromaterapi kaca reed diffuser

Katrangan singkat:

Botol diffuser aroma 80ml. Botol kaca diffuser aroma iki digawe saka gelas bebas timah sing berkualitas. Pabrik nggunakake teknologi pencetakan layar kanggo ngolah permukaan produk lan ngatur LOGO. Iki digunakake kanggo nyimpen minyak wangi ing njero ruangan, minyak esensial, lotion, lsp. Lan bisa dicocogake karo Tongkat rotan lan tongkat serat kanggo nyebar aromane. Dekorasi kamar kanggo menehi suasana nyaman lan santai.


Detail Produk

  • 【KUALITAS TINGGI】 kita minangka stick diffuser nggunakake bahan serat sintetis canggih lan ramah lingkungan kanggo diffuser reed. Ukuran lan bentuk seragam, luwih lurus lan mulus tinimbang tongkat rotan alami, ora ana ujung keropos, kebak warna sing apik, Tongkat diffuser kita uga nduweni fitur panyerepan banyu sing kuwat, kapasitas panyimpenan banyu gedhe.
  • 【GAMPANG GAMPANG stick Tongkat diffuser aroma dirancang kanggo nyedhot minyak esensial kanthi luwih irit lan alon-alon nyebar wangi ing omah kanthi luwih suwe, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel aroma kanthi nambah / ngilangi diffuser supaya bisa ngrasakake nyaman.
  • 【EFEK APIK】 Kembang diffuser teken saliyane ambune aroma, uga bisa dekorasi, Iki bakal nggawe omah sampeyan, kantor sampeyan luwih ayu!
1604907701(1)
1604907762(1)

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar

Gunakake Industri: Dekorasi omah

Bahan: Kaca

Papan Asal: Jiangsu, China

Nomer Model: XZKTD171114

Jeneng Merek: Kingtone

Werna: Disesuaikan

Pencetakan Layar: Ya

OEM: Nggih

MOQ: 1 pcs

Wangun: Silinder

Ukuran: Syarat Khusus Klien

Sampel: Ngumpulake Barang

 

 

Kemasan & Pangiriman :

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 5.6X5.6X15.8 cm

Bobot reged tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: karton / palet ekspor standar utawa digawe khusus

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 100

101 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

7

15

Kanggo dirembug

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita