FAQ

FAQjuan
sopo iki

Kita adhedhasar ing Jiangsu, China, wiwit taun 2014, adol menyang Oceania (30,00%), Amerika Utara (30,00%), Asia Selatan (20,00%), Eropa Kulon (20,00%). Ana total sekitar 101-200 wong ing kantor kita.

kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;

apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

botol kaca, jar kaca, botol kaca parfum, botol bumbu, penggiling bumbu

napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita umume ngasilake luwih saka 2000 jinis botol kemasan lan botol kerajinan (luwih saka 100 seri). Layanan OEM lan proses jero bisa ditampa.

layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres ;
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, CNY;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, Western Union;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jerman, Rusia

Pengin kerja sama kita?