Pabrik grosir Silinder kosong botol minyak wangi kaca 120ml kanthi tutup akrilik semprotan khusus

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Gunakake: PERFUME
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 3842
Jeneng Merek: Kingtone
Dianggo: Botol Parfum
Kapasitas: 120ml
MOQ: 10000 pcs
Werna: ungu tuwa
Bahan: Kaca
Tutup: nyemprot
Pencetakan logo: Ya
Gaya: desain


Detail Produk

barang

regane

Penanganan Lumahing

Nyithak Layar

Panganggone Industri

perawatan pribadi

Bahan Dhasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan Kerah

gelas

Jinis Sealing

PUMP SPRAYER

Gunakake

PERFUME

Papan Asal

Cina

Nomer Model

3842

Jeneng Merek

kingtone

Panganggone

Botol Parfum

Kapasitas

120ml

Jeneng Merek

Kingtone

MOQ

10000 pcs

Werna

ungu tuwa

Materi

Gelas

Tutup

nyemprot

Nyithak logo

Nggih

Gaya

desain

Pengepakan

Customzied Ditampa

☆ Fitur desain terus-terusan semprotan, tahan bocor, kabut aluminium logam perak lan tutup bledug, jerami plastik kelas panganan, botol kaca solid transparan kosong sing bisa diisi maneh, proteksi UV
☆ Multi-tujuan-Sprayer iki cocok kanggo minyak wangi, minyak esensial, botol semprotan rambut, pembersih buatan, semprotan awak, produk kecantikan organik, aromaterapi, semprotan bantal lan campuran liyane.
☆ Bahan sing aman lan sehat digawe saka bahan bermutu, tegese sampeyan bisa nggunakake modhulasi kanthi aman. Tanpa ambu, bebas BPA, bebas timbal
☆ Portable-cocok banget kanggo lelungan, gampang dilebokake ing dompet utawa tas kosmetik. Botol semprotan utas sekrup kanggo nozel dilengkapi tutup sing pas banget lan efektif nyegah bocor cair.

Kemasan & Pangiriman :

Rincian Kemasan: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Pelabuhan : Shanghai / Qingdao / Lianyungang

微信图片_202001071620434

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita