botol kaca diffuser

  • 120ml glass aromatherapy reed diffuser bottle for interior decoration

    Botol diffuser aromaterapi gelas 120 ml kanggo dekorasi interior

    Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
    Industrial Use : Perawatan Pribadi
    Tipe Sealing: Cork
    Gunakake: Minyak Esensial
    Papan Asal: Jiangsu, China
    Nomer Model: XZJD104110
    Jeneng merek: KINGTONE
    Kapasitas: 2 Oz
    Volume: 50ml
    UKURAN: 48 * 83MM
    MOQ: 1000 pcs
    Werna: jelas
    Bahan: Kaca
    OEM / ODM: Dhukungan
    Pencetakan logo: Dhukungan
    Gaya: Sederhana
  • Stained glass aromatherapy diffuser bottles for decoration

    Botol diffuser aromaterapi kaca patri kanggo dekorasi

    Penanganan Lumahing: Ukiran
    Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
    Tipe Sealing: botol diffuser
    Gunakake: botol diffuser aroma
    Papan Asal: Jiangsu, China
    Nomer Model: 10126-95
    Jeneng Merek: kingtonne
    Bahan: gelas
    Dianggo: Aromaterapi
    Pencetakan Logo: Ya
    Gaya: Mewah
    MOQ: 1 pcs
    Kapasitas: 120ml
    bobote: 231g
    Dhuwur: 91mm
    Diameter: 54mm
  • 175ml Aromatherapy essential oil diffuser bottle for custom logo

    Botol diffuser minyak esensial Aromaterapi 175ml kanggo logo khusus

    Penanganan Lumahing: Ukiran
    Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
    Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
    Gunakake: PERFUME
    Papan Asal: Jiangsu, China
    Nomer Model: 10026-175
    Jeneng Merek: kingtonne
    Bahan: gelas
    Dianggo: Aromaterapi
    Pencetakan Logo: Ya
    Gaya: Mewah
    MOQ: 1 pcs
    Jeneng produk: diffuser reed aroma wangi
    Kapasitas: 175ml
    bobote: 250g
    Dhuwur: 99mm
    Diameter: 70mm
  • Decorative Glass Diffuser Bottle Essential Oil Reed Diffuser Bottle

    Botol Diffuser Kaca Dekoratif Botol Oli Diffuser Reed

    Penanganan Lumahing: Asam Etch
    Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
    Bahan: gelas
    Tipe Sealing: Gampang Mbukak Akhir
    Gunakake: Minyak Esensial
    Papan Asal: Jiangsu, China
    Nomer Model: LY18090713
    Jeneng Merek: Kingtone
    Jeneng produk: Botol Diffuser Kaca Dekorasi
    Bahan: Kaca
    Dianggo: Minyak Esensial
    Wangun: Silinder
    Volume: 140ml
    Bobot: 320g
    Layanan: Label Cetak OEM
    Pembayaran: Paypal TT Westen Union
    Logo: Logo Khusus Ditampa
  • Home wedding decoration colored reed diffuser glass aromatherapy bottle

    Dekorasi pesta pernikahan botol aromaterapi kaca reed diffuser

    Botol diffuser aroma 80ml. Botol kaca diffuser aroma iki digawe saka gelas bebas timah sing berkualitas. Pabrik nggunakake teknologi pencetakan layar kanggo ngolah permukaan produk lan ngatur LOGO. Iki digunakake kanggo nyimpen minyak wangi ing njero ruangan, minyak esensial, lotion, lsp. Lan bisa dicocogake karo Tongkat rotan lan tongkat serat kanggo nyebar aromane. Dekorasi kamar kanggo menehi suasana nyaman lan santai.