Botol Cylinder Kaca Uv Gel Custom Made 5ml-15ml Botol Cat Kuku Kosong Dengan Sikat

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Stamping Panas
Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
Bahan: gelas
Tipe Sealing: SCREW CAP
Gunakake: Minyak Kuku Kuku
Papan Asal: jiangsu
Nomer Model: SLY2020122-2
Jeneng Merek: kingtone
Kemasan & Pengiriman
Unit Adol: Barang siji
Ukuran paket siji: 2X2X6 cm
Bobot reged tunggal: 0,050 kg
Tipe Paket: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug

Airtightness sing apik: Tutup sekrup duwe kedhep sing apik, sing bisa nyegah polesan kuku favorit sampeyan bocor lan ngrusak tas sampeyan.

Cocog kanggo umume kuku, jas ndhuwur, minyak epidermis lan agen perawatan kuku liyane, cocok kanggo nggawe warna lan gaya sampeyan dhewe, lan uga cocog kanggo mbungkus polesan kuku lan cairan tartamtu

Botol kasebut nduweni tampilan sing sederhana, dhuwur lan alus. Botol cat kuku kosong

Sisih botol kaca sing berkualitas dhuwur rata lan gampang dipasang ing label kuku liyane. Botol transparan kuku
Cocog kanggo ngemot ulang kuku lan sawetara cairan lelungan. Botol cat kuku sing bisa diisi maneh.

Ukuran cilik, gampang digawa, cocog kanggo lelungan utawa kegiyatan ruangan. Botol cat kuku

Botol nganggo sikat lan tutup, gampang digunakake nganggo kuku. Botol kosong polesan kuku

Fitur

Botol kaca cat kuku

wujud

desain anyar sing populer

Materi

gelas

MOQ

500

Werna

bening utawa warna apa wae

Desain & Percetakan

selaras

Diproduksi dening mesin format, press-blowing rampung,

Embossment logo, layanan cetak ACL kasedhiya

Kustomisasi bakal disambut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita