Botol parfum kaca bening sing dirancang khusus 80 ml kanthi tutup emas

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Gunakake: PERFUME
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 3794
Jeneng Merek: Kingtone
Dianggo: Botol Parfum
Kapasitas: 80ml
MOQ: 10000 pcs
Werna: jelas
Bahan: Kaca
Tutup: nyemprot
Pencetakan logo: Ya
Gaya: desain


Detail Produk

♣ Bahan-kaca lan logam

Specifications Spesifikasi proyek-Botol parfum kosong sing bisa diisi ulang iki nggunakake desain elektroplating, gilding lan inlay, gaya Timur Tengah, mulia lan apik banget, kebak gaya retro. Timbang keseimbangane nalika tuangi minyak wangi favorit utawa minyak esensial menyang botol utawa isi ulang. Tambah dekorasi sing apik ing jedhing lan meja rias.

Occasions Acara sing bisa ditrapake - Bisa digunakake kanggo minyak esensial, minyak wangi utawa cairan liyane. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kit perjalanan, lan uga minangka botol conto kanggo mitra bisnis lan pelanggan. Ukuran cilik, cocog kanggo plancongan, plancongan lan plancongan. Cocog banget kanggo tas tangan lan uga bisa ngatur minyak wangi sing beda-beda. Hadiah sing cocog kanggo kanca sakelas, guru, kanca, kekasih, ibu, wong tuwa, lsp. Cocog banget minangka hadiah kanggo pesta pernikahan, ulang tahun, bisnis, lsp.

barang

regane

Penanganan Lumahing

Nyithak Layar

Panganggone Industri

Perawatan Pribadi

Bahan Dhasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Bahan Kerah

gelas

Jinis Sealing

PUMP SPRAYER

Gunakake

PERFUME

Papan Asal

Cina

Nomer Model

3794

Jeneng Merek

kingtone

Panganggone

Botol Parfum

Kapasitas

80ml

Jeneng Merek

Kingtone

MOQ

10000 pcs

Werna

bening

Materi

Gelas

Tutup

nyemprot

Nyithak logo

Nggih

Gaya

desain

Pengepakan

Customzied Ditampa

Kemasan & Pangiriman :

Rincian Kemasan: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Pelabuhan : Shanghai / Qingdao / Lianyungang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita