Hubungi Kita

Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd.

Alamat

CN, Jiangsu, Xuzhou, Lantai 6,
Pusat Budaya & Olahraga, Dalan Zhongshan Utara

Telpon

telpon: +86 17751992996

Jam

Senen-Jumuah: 8:30 esuk nganti 5:30 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita