Babagan Kita

Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd.

Xuzhou Kingtone Packing minangka pemasok kemasan kaca premium lan spesialisasi utama kanggo industri panganan lan minuman, perawatan pribadi. Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd minangka departemen perdagangan internasional Dahua. Kita didegake ing taun 1985 lan duwe pengalaman manufaktur luwih saka 20 taun. Kita duwe pengalaman produksi profesional sing akeh lan kita dilengkapi teknologi sing kuwat lan piranti manufaktur canggih. Kita terus-terusan ngasilake produk miturut standar negara lan produk kami misuwur ing China kanthi kualitas tinggi. Kita wis sukses lulus Sertifikasi ISO9001: 2000. Pelanggan kita kabeh ana ing saindenging jagad, luwih saka 100 negara.

Sapa Kita

Kitadidegaké ing taun 1985 lan duwe pengalaman manufaktur luwih saka 20 taun. Kita duwe pengalaman produksi profesional sing akeh lan kita dilengkapi teknologi sing kuwat lan piranti manufaktur canggih.

Misi Kita

"Kualitas paling apik, rega sing cukup larang lan layanan purna jual" minangka prinsip kita, "Kepuasan Pelanggan" minangka target langgeng; Produk kami wis dikenal ing pirang-pirang pasar ing omah lan ing saindenging jagad.

Nilai Kita

Kita duwe reputasi apik kanggo nyediakake kriya lan kualitas layanan. Sanalika, kita isih tetep rega ing level sing kompetitif kanggo para pembeli supaya luwih duwe kesempatan lan bathi ing pasar.

Pengalaman Taun
Wong sing Bakat
Area gudang
Klien sing Seneng

Tinjauan Umum Perusahaan

Kita duwe luwih saka 20+ taun pengalaman industri

Khusus, Xuzhou Jintong nyedhiyakake botol kaca lan macem-macem aksesoris (tutup dropper, pump spray, spherical cap, rod tebu, corks lan tutup). Kita duwe pengalaman meh 20 taun ing industri kemasan lan bisa nyedhiyakake produk kemasan kaca bermutu lan inovatif kanggo merek perawatan kecantikan lan kulit global.

Kabeh fasilitas manufaktur canggih memenuhi standar AS lan sertifikasi FDA, saengga bisa nyukupi kebutuhan pelanggan domestik lan internasional. Kajaba iku, perusahaan uga duwe percetakan layar, lukisan, relief, teknologi electroplating, kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan domestik lan asing sing disesuaikan. Kita duwe luwih saka 60.000 kaki persegi gudang ing ngendi kita nyimpen luwih saka 20 yuta produk kanggo njamin kepuasan pelanggan langsung lan njaga wektu pangiriman sing cekak.

微信图片_202001071620434

TIM KAMI

微信图片_20201023154041

SERTIFIKAT KITA

微信图片_20201023154057