Botol tetes minyak esensial ringan-mlm tipung amour

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Panggunaan Industri: Hadiah
Tipe Sealing: Dropper
Gunakake: Minyak Esensial
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: SL-334
Jeneng Merek: Kingtone
Dianggo: Botol Diffuser Minyak atsiri
Kapasitas: 50ml
Tutup: Dropper
Pembayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Werna: Minangka foto
Bahan: Kaca
Pencetakan logo: Ya
Gaya: Sampel


Detail Produk

Fitur Botol tetes Minyak Penting
wujud desain anyar sing populer
Materi gelas
MOQ 1000 pcs
Werna bening utawa warna apa wae
Desain & Percetakan selaras
Kapabilitas 50ml
Diproduksi dening mesin format, press-blowing rampung,
Embossment logo, layanan cetak ACL kasedhiya
Kustomisasi bakal disambut.

★ Perlindhungan UV: Botol kaca digawe saka kaca amber tahan korosi. Botol kita bebas BPA, bebas timah, nganggo kaca amber tahan UV kanggo njamin minyak lan minyak wangi penting sampeyan dilindhungi kanthi sampurna saka karusakan UV lan risiko penguapan kanthi cepet.
★ Cocog banget kanggo aromaterapi: Saben set botol dilengkapi 4 droppers, sing cocog kanggo sampeyan ngisi minyak esensial lan nggawe campuran minyak esensial dhewe kanggo pijet, salon rambut, aromaterapi, lan nikmati santai santai.
★ Desain anti bocor: Tutuk botol permukaan sekrup dilengkapi tutup paduan aluminium berlapis emas sing bisa dipasang kanthi rapet supaya bisa nyegah bocor cair kanthi efektif.

Botol kaca sing bisa digunakake maneh, diisi ulang, ramah lingkungan lan praktis nganggo dropper minangka hadiah sing sampurna kanggo para pecinta minyak esensial, kanca utawa sedulur. Yen produk sing sampeyan tampa ora rusak, coba hubungi kami.

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 5.8X5.8X13.2 cm

Bobot reged tunggal: 1.000 kg

Tipe Paket: Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug

1604994087(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita