Botol diffuser minyak esensial Aromaterapi 175ml kanggo logo khusus

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Ukiran
Penggunaan Industri: Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: PUMP SPRAYER
Gunakake: PERFUME
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 10026-175
Jeneng Merek: kingtonne
Bahan: gelas
Dianggo: Aromaterapi
Pencetakan Logo: Ya
Gaya: Mewah
MOQ: 1 pcs
Jeneng produk: diffuser reed aroma wangi
Kapasitas: 175ml
bobote: 250g
Dhuwur: 99mm
Diameter: 70mm


Detail Produk

Jeneng Produk

Ukiran ukiran wangi wangi diffuser botol botol kaca minyak aromaterapi

Bobot

250g

Dhuwur

99mm

Dhiameter

70mm

Kapasitas

175ml

Materi

Gelas

Fungsi

Botol minyak wangi kaca, botol wangi

Moq

1 pcs

Pelabuhan

Shanghai, Qingdao, Lianyungang

OEM

Sugeng rawuh

Ndhuwur Ndhukung

Stamping panas, Listrik, Pencetakan layar sutra, Lukisan semprotan

Kauntungan

Rega murah, pangiriman cepet, Kualitas tinggi, rega kompetitif, layanan profesional

[Kontrol ambu ora enak lan awet] Ayo ruangan sampeyan mambu sing kepenak, lan aroma ora bakal gampang ilang. Sampeyan bisa milih nambah utawa mbusak jumlah alang-alang miturut pilihan. Nalika wangi dadi ringkih, cukup wungu teken alang-alang kasebut utawa ganti nganggo sing anyar. Saben botol formula bebas alkohol nerbitake wangi kanthi alon lan rata ing udakara udakara 40 dina

[Dekorasi omah] Botol diffuser kaca transparan klasik bisa dicocogake karo dekorasi apa wae. Botol kaca kosong bisa didaur ulang kanggo DIY. Cocog banget kanggo dekorasi omah lan kantor. Cocog kanggo kamar turu, jedhing, ruang tamu, ruang makan, ruang belajar, pawon, lsp.

Gifts Hadiah hadiah】 (1) 3 botol kaca isi minyak sing beda-beda. (2) 18 tongkat difusi minyak esensial. (3) Kothak hadiah modern lan ringkes. Ora ana instruksi instruksi ing kothak kasebut, lan cocog kanggo acara apa wae sing mbutuhake ulang taun, pesta pernikahan, dina ibu, dina bapak, Natal, transportasi utawa hadiah. Gunakake diffuser reed kanggo menehi rasa seneng kanggo wong tuwa, kanca, kolega lan pelanggan

Tuladha Gambar:

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 100

101 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

7

15

Kanggo dirembug

 

22222
1111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita