Botol tetes kaca amber bening 15 ml

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Panggunaan Industri: Hadiah
Tipe Sealing: Dropper
Gunakake: Minyak Esensial
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: SL-359
Jeneng Merek: kingtone, Kingtone
Dianggo: Botol tetes Minyak Esensial
Kapasitas: 10ml
Tutup: Dropper
Pembayaran: Paypal / TT / Westen Union
MOQ: 1000 pcs
Werna: Minangka foto
Bahan: Kaca
Pencetakan logo: Ya
Gaya: Sederhana


Detail Produk

★ Perlindhungan UV: Botol kaca digawe saka kaca amber tahan korosi. Botol kita bebas BPA, bebas timah, nganggo kaca amber tahan UV kanggo njamin minyak lan minyak wangi penting sampeyan dilindhungi kanthi sampurna saka karusakan UV lan risiko penguapan kanthi cepet.

★ Cocog banget kanggo aromaterapi: Saben set botol dilengkapi 4 droppers, sing cocog kanggo sampeyan ngisi minyak esensial lan nggawe campuran minyak esensial dhewe kanggo pijet, salon rambut, aromaterapi, lan nikmati santai santai.

★ Desain anti bocor: Tutuk botol permukaan sekrup dilengkapi tutup paduan aluminium berlapis emas, sing bisa dipasang kanthi efektif kanggo nyegah bocor cair kanthi efektif. Kanggo nyegah mbuwang minyak sing larang regane, jupukake luwih kenthel lan nyegah rusak.

barang

regane

Penanganan Lumahing

PRINTING SCREEN

Panganggone Industri

Hadiah

Bahan Dhasar

gelas

Bahan Awak

gelas

Jinis Sealing

Penetes

Gunakake

Minyak atsiri

Papan Asal

Cina

Nomer Model

SL-359

Jeneng Merek

kingtone

Panganggone

Botol tetes Minyak Penting

Kapasitas

10ml

Tutup

Penetes

Bayaran

Paypal / TT / Westen Union

MOQ

1000 pcs

Werna

Minangka foto

Materi

Gelas

Jeneng Merek

Kingtone

Nyithak logo

Nggih

Gaya

Sederhana

Rincian Kemasan

Karton Ekspor Standar, Pallet utawa Miturut syarat pelanggan.

Pelabuhan

Shanghai / Qingdao / Lianyungang

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

30

Kanggo dirembug

Tuladha Gambar:

1604973045(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita