Botol diffuser aromaterapi gelas 120 ml kanggo dekorasi interior

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Industrial Use : Perawatan Pribadi
Tipe Sealing: Cork
Gunakake: Minyak Esensial
Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: XZJD104110
Jeneng merek: KINGTONE
Kapasitas: 2 Oz
Volume: 50ml
UKURAN: 48 * 83MM
MOQ: 1000 pcs
Werna: jelas
Bahan: Kaca
OEM / ODM: Dhukungan
Pencetakan logo: Dhukungan
Gaya: Sederhana


Detail Produk

Fitur Botol kaca diffuser aroma
wujud desain anyar sing populer
Materi gelas
MOQ 1000
Werna bening utawa warna apa wae
Desain & Percetakan selaras
Kapabilitas 50ml
Diproduksi dening mesin format, press-blowing rampung,  
Embossment logo, layanan cetak ACL kasedhiya  
Kustomisasi bakal disambut.  

Sampeyan bisa nyegerake omah sampeyan, nambah swasana ati, aroma wangi sing dawa banget lan tahan lama, nggawa semangat urip, lan nggawe sampeyan seger, seneng lan santai.
Cocog kanggo minyak esensial, lidah buaya utawa kembang cilik
Ukuran cilik, gampang ditampilake ing rak, desktop utawa meja ganti
Estetika Retro nglengkapi macem-macem dekorasi ing omah, pesta utawa acara

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 

4.8X4.8X8.3 cm

Bobot reged tunggal: 0,150 kg

Tipe Paket:

Paket karton kanggo gelas omah 50 ml parfum gelas diffuser botol kaca diffuser aromaterapi grosir

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 1000

> 1000

Est. Wektu (dina)

30

Kanggo dirembug


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita