Babagan Kita

ngupayakake kualitas sing paling apik

Xuzhou Kingtone Packing minangka pemasok kemasan kaca premium lan spesialisasi utama kanggo industri panganan lan minuman, perawatan pribadi. Xuzhou Kingtone Glass Products Co., Ltd minangka departemen perdagangan internasional Dahua. Kita didegake ing taun 1985 lan duwe pengalaman manufaktur luwih saka 20 taun. Kita duwe pengalaman produksi profesional sing akeh lan kita dilengkapi teknologi sing kuwat lan piranti manufaktur canggih. Kita terus-terusan ngasilake produk miturut standar negara lan produk kami misuwur ing China kanthi kualitas tinggi. Kita wis sukses lulus Sertifikasi ISO9001: 2000. Pelanggan kita kabeh ana ing saindenging jagad, luwih saka 100 negara.

PRODUK

Kita bakal nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik kanthi rega paling apik.